Zondag 21 oktober 2018 vindt de eerste editie van de Jongkindloop met een sfeervol buitenfestijn plaats. Een kleurrijke hommage aan de beroemde kunstschilder Jongkind voor sportievelingen en gezelligheidsmensen.

Je kunt deze dag heerlijk hardlopen door het grensgebied van Lattrop-Breklenkamp. De plaats waarde beroemde schilder Jongkind bijna 200 jaar geleden het levenslicht zag. We hebben prachtige routes uitgezet van 5, 10 en 15 km met een tijdsregistratie. Voor de kinderen is er een speciale Kidsrun, waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Ook heel fijn: 5 km wandelen – op een goed begaanbare route met rolstoel/kinderwagen – of een wandeltocht van 15 km voor de meer fanatieke wandelaar.

Start en finish vinden plaats op Erfgoed Bossem, tijdens een gemoedelijk buitenfestijn. Op het terrein zullen kraampjes staan waar versnaperingen verkrijgbaar zijn, waaronder steakburgers van de Oklahoma smoker, fijne speciaalbieren en ijs uit de streek. Gecombineerd met kunstzinnige activiteiten voor jong en oud, zoals een sneltekenaar, schilderen met kinderen, een creatief fotomoment en live muziek. Natuurlijk zorgen we ook voor praktische voorzieningen voor de lopers. Iedereen is welkom om er een gezellige middag van te maken! Het festijn is vrij toegankelijk voor deelnemers en belangstellenden.

STARTTIJDEN ONDERDELEN

15, 2 km wandelen 10.00 uur
15,2 km hardlopen 11.00 uur
10,8 km hardlopen 11.15 uur
5,8 km wandelen 11.30 uur
5,0 km hardlopen 12.00 uur
2,0 km kidsrun 13.30 uur
1,0 km kidsrun 13.45 uur

INSCHRIJVEN

Inschrijfgeld volwassenen bedraagt € 10,00 p.p.

  • Hardlopers krijgen daarvoor een startnummer met tijdsregistratie, 2 muntjes voor het festijn en een Jongkind goodybag
  • Wandelaars krijgen daarvoor een uitgeschreven wandelroute, 2 muntjes voor het festijn en een Jongkind goodybag

Inschrijfgeld voor de kidsrun (basisschool leeftijd) bedraagt € 5,00 p.p.

  • Kinderen krijgen een startnummer en voor iedereen is er een superleuke verrassing.
  • Veel kinderactiviteiten zijn tijdens het festijn gratis of tegen een sterk gereduceerd tarief.

Betaling vindt plaats via Ideal.

DIRECT INSCHRIJVEN (link opent in nieuw venster) Hier geht es zum Deutschen Online Formular (Link öffnet in neuem Fenster)

WERKGROEP
De werkgroep Jongkindloop bestaat uit:
Wendy van Vliet (route & veiligheid), Nathalie Thoonsen (pr/promotie), Annette van Gaalen (festival/catering), Marije Niehoff (penningmeester/inschrijvingen)

SECRETARIAAT
Heeft u een opmerking of vraag dan kunt u deze kenbaar maken door een e-mail te sturen naar jongkindloop@lattrop-breklenkamp.nl

Reglement