Er gebeurt van alles in ons dorp, maar de kunst is om iedereen daarvan op de hoogte te houden en erbij te betrekken. Daarvoor is er de werkgroep Communicatie, bestaande uit John Groeneveld, Marcel Krabbe (sitebeheerder), Denise Stadman (social media) en Eric Hofste. Deze website en Facebook zijn digitaal ons belangrijkste kanalen. Verder publiceren we regelmatig via het kerkblaadje en Dinkelland Visie en maken we dankbaar gebruik van het raam van Bakkerij Brunninkhuis.

Input gevraagd!
We stellen het zeer op prijs om van alle (maatschappelijke) organisaties, verenigingen en andere initiatieven binnen Lattrop en Breklenkamp input te ontvangen voor deze website. Een introductie over jullie organisatie, een nieuwsbericht en/of agendapunt plaatsen we graag. Foto’s zijn ook van harte welkom. Deze kun je sturen aan redactie@lattrop-breklenkamp.nl We hopen veel en regelmatig teksten en foto’s van jullie te ontvangen.

Ben je met een maatschappelijk project in ons dorp bezig en kun je op communicatief vlak hulp of advies gebruiken? Schroom ook dan niet om contact met ons op te nemen.

Rest ons om Rob Warmes te bedanken voor de prachtige foto’s die hij regelmatig beschikbaar stelt.