Even voor alle inwoners van Lattrop en Breklenkamp een overzicht van alle bezigheden waar u aan mee zou kunnen doen, gebruik van zou kunnen maken of naar toe zou kunnen!

We hopen dat u er allen veel gebruik van zult maken!

Gezelligheid in Lattrop

Iedere derde dinsdagmiddag is er om 14:00 uur een inloopmiddag voor dames en heren, jong en oud, in de Parabool. Om leefbaarheid en reuring in Lattrop en Breklenkamp te behouden is het belangrijk om als gemeenschap samen te komen.

Met koffie is er gelegenheid voor een gezellig praatje, ook is er de mogelijkheid voor diverse wisselende bezigheden (handwerken, spelletjes zoals kaarten, rummikub, jeu de boules en koersbal, wandelen etc.).

Het gaat om de gezelligheid, niks moet en alles mag!

Iedereen is van harte welkom! Opgave is niet nodig!

Walking Football

Ook wordt er iedere donderdagmiddag van 14:00 – 16:00 uur een potje Walking Football gespeeld

op het DTC-veld in Lattrop. Eenieder die mee wil doen is welkom! We zoeken nog nieuwe leden! Wilt u mee doen of weet u mensen die het leuk lijkt, kom en doe gezellig mee.

Gewoon aanwezig zijn voor de gezelligheid mag natuurlijk ook altijd!
Kom gerust een keer kijken!

Prikpost

Iedere maandagochtend van 8:00 – 9:00 uur is de Medlon aanwezig in de Parabool voor bloedafname. Iedereen in de omgeving is van harte welkom om hier bloed te prikken.

Er zijn geen wachttijden.

Minimarkt

Iedere woensdagmiddag kunt u op de parkeerplaats bij de bakker uw verse boodschappen doen bij de minimarkt. De groenteboer, kaasboer en de slager zijn er vanaf 13:30 uur. Op donderdagmiddag is ook de visboer in ons dorp voor een heerlijk visje.

Duofiets

Het mooie weer komt er weer aan. Tijd om weer lekker te gaan fietsen. De duofiets is een mooie aanwinst voor ons dorp! Alle inwoners van Lattrop en Breklenkamp kunnen hier gratis gebruik van maken. Dus wil je een keer fietsen met moeder of opa, of heb je een familiefeest waarbij je gaat fietsen en je een familielid zo wel mee kan nemen………Neem contact op met de werkgroep. Tevens wordt de fiets verder verhuurt aan anderen (bijv. toeristen) die graag gebruik wil maken van de duofiets. De reservering kan gemaakt worden via Richard Hek 06-27408108 of Broenink Tweewielers 06-38148408 alwaar de fiets gestald is. Er zijn ook vrijwilligers beschikbaar om met iemand te fietsen die zelf geen bestuurder heeft maar wel graag een ritje maakt. Neem hiervoor ook contact met ons op! We hopen dat iedereen er weer volop gebruik van gaat maken.

Dorpsbieb

De dorpsbieb voor en door dorpsbewoners is gerealiseerd, hoe mooi is dat! Er zijn veel boeken door iedereen gebracht, dank daarvoor. De bieb is maandag t/m zaterdag van zonsopgang tot zonsondergang geopend. Volg de pijlen en u vindt de bieb achter de kerk in het oude ketelhuis.

U hoeft geen lid te zijn, u betaalt geen contributie, u betaalt geen geld om een boek te kunnen lenen. De boeken in de bieb zijn “van en voor ons allemaal”.

U mag zoveel boeken lenen als u wilt, lezen en dan retour brengen/ omruilen voor andere boeken.

Boeken kunnen nog altijd ingeleverd worden in de daarvoor bestemde krat.

We wensen u veel leesplezier toe!